Прес-секретар Путіна "переклав" фразу Лаврова "Дебіли, бл.."

П'ятниця, 30 грудня 2016, 21:11

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вилаявся матом на шоу-програмі "Міжнародна пилорама" на російському телеканалі НТВ.

У п'ятницю в ефірі він відповідав на "жартівливі запитання", повідомляє РИА Новости.

Ведучий Тигран Кеосаян запитав, як би Пєсков переклав знамениту фразу глави російського МЗС Сергія Лаврова "Дебіли, бл..".

"Ну, звичайно, я б сказав "козли, нах...", – відповів прес-секретар Путіна.

Крім того, на запитання про те, чи доводилося йому говорити відсебеньки, не знаючи позиції Путіна, Пєсков визнав, що "іноді доводиться".

"Президент сильний своєю послідовністю, і ця послідовність дає можливість виходити з якихось постулатів", – сказав він.

На запитання про те, хто пише Путіну жарти, які той використовує в своїх промовах, Пєсков заявив.

"Ви знаєте, багато хто намагається йому писати жарти, але він, як правило, їх не використовує. Жарти у нього власні, і знову ж таки вони, як правило, набагато розумніші, ніж у тих, хто намагається йому ці жарти писати".

Відповідаючи на запитання про те, чи був банкет в Кремлі з приводу перемоги республіканця Дональда Трампа на президентських виборах в США, Пєсков пожартував, що "так, гуляли три дні, рвали баяни".

"Насправді, це абсолютно, з одного боку, ейфорія у зв'язку з перемогою Трампа, яку важко пояснити, але, з іншого боку, настільки всі втомилися від, кажучи дипломатичною мовою, дебілізму, який відбувається у відношенні нашої країни, що будь-яка надія на якийсь позитив і щось конструктивне вже викликає у всіх ейфорію", – пояснив він.

Як відомо, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров не стримався і грубо вилаявся матом у присутності своїх колег-дипломатів і ЗМІ.

Конфуз стався 11 серпня 2015 року під час прес-конференції Лаврова і міністра закордонних справ Саудівської Аравії Аль-Джубейра в Москві.

У грудні 2016 року Лавров нахамив оператору міжнародного агентства Reuters під час протокольної зустрічі на полях міністерського засідання ОБСЄ, назвавши його "дебілом".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування