Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп про кібератаки на вибори в США: Я знаю те, чого інші не знають

Неділя, 1 січня 2017, 05:53
Трамп про кібератаки на вибори в США: Я знаю те, чого інші не знають

Обраний президентом США Дональд Трамп знову висловив сумнів у тому, що до кібератак на політичні партії в США причетні російські хакери.

Про це повідомляє Reuters.

"Я думаю, що це несправедливо, якщо ми не знаємо. Це міг бути хтось інший. Я також знаю те, що інші люди не знають, тож ми не можемо бути впевнені", - сказав Трамп.

На питання, про яку саме інформацію йдеться, він відповів: "Ви дізнаєтеся у вівторок або в середу."

Трамп не став нічого уточнювати, проте додав, що будь-який комп’ютер є об’єктом зламу.

"Це дуже важливо. Якщо у вас є щось дуже важливе, напишіть це і передайте кур'єром, по-старому", - сказав він, додавши, що жоден комп’ютер не є безпечним і його "не хвилює, що вони говорять".

Раніше представники розвідки США заявили, що Путін особисто брав участь в прихованій кампанії щодо втручання в президентські вибори в Сполучених Штатах. ЦРУ у секретній доповіді дійшло висновку, що Росія втрутилася у хід президентських виборів, щоб допомогти Трампу перемогти.

У відповідь президент Барак Обама підписав указ про нові санкції щодо Росії.

У зв’язку з цим, Трамп заявив, що зустрінеться на цьому тижні з керівництвом розвідки, для того щоб бути в курсі нових фактів у цій справі.

Раніше він назвав "безглуздими" висновки ЦРУ про те, що Росія втрутилася у хід президентських виборів, щоб допомогти йому здобути перемогу.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування