СБУ запевняє, що у Єфремова двомісна камера

Вівторок, 10 січня 2017, 17:41

Служба безпеки України заявляє, що екс-голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов перебуває в стандартній двомісній камері площею 13,5 квадратних метрів, яка обладнана всім необхідним.

Таку інформацію прес-служба відомства оприлюднила у відповідь на заяву адвокатів Єфремова про те, що він відбуває арешт в одиночній камері з штучним освітленням.

"СБУ офіційно спростовує інформацію адвокатів, оприлюднену в інтерв’ю одному з вітчизняних ЗМІ, про начебто "нелюдські" умови перебування Олександра Єфремова в ізоляторі тимчасового тримання СБ України", - сказано у заяві.

У відомстві запевнили, що за весь час перебування під вартою Єфремов та його адвокати не подали жодної скарги, у тому числі на умови утримання.

Прес-служба СБУ зазначає, що Єфремов перебуває в стандартній двомісній камері площею 13,5 квадратних метрів, яка обладнана всім необхідним. Вікно з кватиркою вільно відкривається за бажанням затриманого.

"Для припинення спекуляцій Служба безпеки України, за зверненням адвокатів, готова надати можливість для ознайомлення з умовами утримання пана Єфремова Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковській", - сказано у заяві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News