Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп про "компромат" РФ: ми живемо в нацистській Німеччині?

Середа, 11 січня 2017, 14:47

Обраний президент США Дональд Трамп вважає, що його противники на виборах поширюють фальшиві новини з метою "принизити значення його перемоги".

Так він прокоментував у Twitter публікації ЗМІ про секретний додаток до доповіді спецслужб з інформацією про те, що Росія володіє компроматом на Трампа.

На його думку, "спецслужби не мали допустити оприлюднення цієї фальшивої новини".

"Останній постріл у мене. Ми що, живемо в нацистській Німеччині?", – обурюється Трамп.

"Я з легкістю переміг на виборах, сформувався великий "поступ", а нечесні противники намагаються принизити нашу перемогу фейковими новинами", – зазначив також обраний президент США.

Трамп відхрещується від впливу Росії:

"Росія ніколи не намагалася використовувати важелі тиску на мене. Я не маю ніякого відношення до Росії – ні угод, ні кредитів, нічого!", – пише він.

"Росія підтвердила, що неперевірений звіт, оплачений моїми політичними опонентами, – це "суцільна і тотальна фабрикація, повна маячня". Дуже несправедливо!", – наголосив обраний президент.

Раніше телеканал CNN, посилаючись на джерела, повідомив, що секретні документи представлені президенту США Бараку Обамі і обраному президенту Дональду Трампу містять твердження, що у Росії є компрометуюча інформація про особисте життя і фінансову діяльність Трампа.

Ці твердження були представлені на двох окремих сторінках огляду, який додавався до загального звіту про російське втручання у вибори в 2016 році.

Частина з них грунтується на записах, зібраних колишнім британським розвідником, якому в розвідувальному співтоваристві США "висловили довірливе ставлення".

У Кремлі заяви про наявність компромату на Трампа назвали "нісенітницею".

Валентина Романенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування