Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клімкін вирушив в робоче турне країнами Південно-Східної Азії

Середа, 11 січня 2017, 23:26

З 11 по 16 січня проходить турне глави МЗС України Павла Клімкіна по країнах Південно-Східної Азії, в ході якого він відвідає М'янму, Бруней і Сінгапур.

Про це йдеться на сайті МЗС.

"11-13 січня ц.р. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснить перший в історії двосторонніх відносин візит у Республіку Союз М’янма, метою якого є активізація політичного діалогу, обговорення перспективних напрямів двосторонньої співробітництва, поглиблення співпраці на міжнародній арені, а також обмін думками щодо актуальних міжнародних та регіональних питань", - йдеться в повідомленні.

13-14 січня Клімкін перебуватиме в Брунеї. Мета візиту - "відновлення політичного діалогу на високому рівні, обговорення шляхів виведення двосторонніх відносин на новий рівень, а також зміцнення взаємодії в міжнародних і регіональних організаціях".

15-16 січня відбудеться візит Клімкіна в Республіку Сінгапур.

"Метою візиту є підтримання динаміки політичного діалогу, активізація економічного та інвестиційного співробітництва, налагодження взаємодії у гуманітарній та науково-технічній сферах", - відзначили в МЗС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування