У Харкові горіла багатоповерхівка, загинула жінка

Неділя, 15 січня 2017, 13:43

У Харкові в результаті пожежі в багатоповерхівці загинула жінка.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Харківській області, 15 січня о 03:31 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому житловому будинку за адресою: м. Харків, пр. Тракторобудівників, 160.

По прибуттю на місце рятувальниками було встановлено, що загоряння трапилось в одній з квартир на восьмому поверсі. В ній горіли меблі та домашні речі на площі біля 25 кв.м. Дим заполонив всю квартиру і почав потрапляти на сходову клітину, загрожуючи мешканцям 8-го та 9-го поверхів.

Під час проведення розвідки у палаючій квартирі рятувальники відшукали двох її господарів. Їх негайно було винесено на свіже повітря і передано медикам швидкої допомоги.

Жінка, 1947 року народження, померла в кареті швидкої допомоги, але її чоловіка, 1941 року народження, вдалось врятувати. Чоловік отримав опіки верхніх кінцівок та отруєння чадним газом і був госпіталізований до 4- ї лікарні м. Харкова.

Одночасно з роботами щодо ліквідації пожежі була організована евакуація мешканців будинку з 8-го та 9-го поверхів. Двоє людей не могли самостійно залишити свої помешкання, тому рятувальникам довелось їх рятувати, виносячи на руках. Ще 12 людей вийшли самостійно під наглядом вогнеборців.

О 05:12 пожежа була приборкана. Причина пожежі з’ясовується.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування