Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Путіна назвали "непрофесійною" доповідь розвідки США про кібератаки РФ

Неділя, 15 січня 2017, 20:54

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що опублікована частина доповіді розвідки США про причетність Росії до кібератак - непрофесійна і не витримує критики.

Про це Пєсков заявив в інтерв'ю телекомпанії NBC, пише ТАСС

"Опублікована доповідь - дивна річ і нічого більше. Її зроблено непрофесійно, вона не містить ніяких доказів, у ній містяться деякі дурні твердження і нічим не підкріплені висновки. З нашої точки зору, це вкрай важкозрозуміла, непрофесійна доповідь", - заявив Пєсков.

Він додав, що "американські розвідувальні відомства набагато більш професійні, ніж показує ця доповідь".

"Якщо і решта доповіді такої ж якості, то це - серйозна проблема", - додав речник Путіна. 

Як відомо, 6 січня американська розвідка оприлюднила незасекречену версію доповіді про втручання Росії у вибори США. Згідно з документом, президент РФ Володимир Путін розпорядився організувати у 2016 році "кампанію впливу", спрямовану на вибори президента США з метою підірвати демократичний процес і зганьбити кандидата від демократів Гілларі Клінтон.

Ознайомитися з документом можна тут.

Після доповіді спецслужб США 6 січня новообраний президент США Дональд Трамп припустив, що Росія могла вести хакерські атаки на американські інституції, однак заявив, що втручання російських хакерів не могло вплинути на результати виборів американського президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...