Ставленик Кремля чекає на Ле Пен в окупованому Криму

Середа, 18 січня 2017, 09:45

В окупаційному "уряді" Криму очікують візиту на півострів кандидата в президенти Франції від партії "Національний фронт" Марін Ле Пен.

Про це заявив так званий віце-прем'єр кримського уряду Георгій Мурадов, передає "РИА Новости".

"В Криму, безумовно, були б раді її приїзду. Ми в Криму раді всім, тим більше тим політичним діячам, які позитивну займають позицію щодо нашої республіки", — заявив він.

Як повідомлялося, днями кандидат у президенти Франції від ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен в інтерв'ю російським ЗМІ в черговий раз пообіцяла визнати Крим частиною Росії. Про це ж вона говорила і 3 січня в інтерв'ю європейському телебаченню. Тоді вона заявила, що анексія українського Криму Росією законна, оскільки за це проголосували люди на референдумі.

У зв'язку з цим Служба безпеки України направила лист до МЗС із пропозицією заборонити в'їзд Ле Пен до України.

Як відомо, наприкінці листопада 2014 року у Франції розгорівся скандал, коли стало відомо, що партія Марін Ле Пен взяла кредит у Першого чесько-російського банку на суму 9 млн євро. Цього року Ле Пен заявила, що знову звернулася в різні міжнародні банки, у тому числі російський, за грошима на проведення передвиборчої кампанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування