Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельничук заявив, що незадекларована фірма не його

П'ятниця, 27 січня 2017, 11:42

Нардеп з "Волі народу" Сергій Мельничук заперечує інформацію Національного антикорупційного бюро про те, що він володіє корпоративними правами вінницької компанії "Вазіт".

Про це повідомляють "Українські новини".

"Я передав права на компанію ще в 2014 році", - сказав він. Мельничук надав агентству копію відповідної заяви, яка була зареєстрована приватним нотаріусом у листопаді 2014 року.

Згідно з документом, Мельничук в повному обсязі передав свої права власника і внесок у статутний капітал (1 054 000 гривень) на користь Юрія Засядьвовка.

Також Мельничук спрямував 9 грудня 2016 року лист в Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) про те, що він передав права і внесок в компанію "Вазіт".

Коментуючи наявність свого прізвища у реєстрі юридичних осіб серед співзасновників "Вазіта", Мельничук зазначив, що має намір подати позов до суду на Засядьвовка, аби зобов'язати останнього внести відповідні зміни до реєстру.

Як повідомлялося, НАБУ розслідує стосовно Мельничука кримінальне провадження за підозрою у декларуванні недостовірної інформації. Детектив НАБУ повідомив, що нардеп Мельничук не вказав в електронній декларації частку в статутному капіталі ПП "Вазіт" в розмірі 1 млн грн.

Як видно на скан-копії, у реєстрі не вказано кінцевого бенефіціара, також там немає інформації про те, що компанія в стані закриття.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...