Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У штабі повідомили про поранення 3 військових, бойовики активні у напрямку Маріуполя

Субота, 28 січня 2017, 11:59

За минулу добу внаслідок обстрілів з боку бойовиків загиблих серед українських військових немає, троє бійців зазнали поранень. 

Про це на брифінгу 28 січня повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник. 

"На Луганському напрямку протягом 27 січня відбулося 15 обстрілів, на Донецькому - 11. На Маріупольському напрямку відбулося 34 обстріли, у половині випадків бойовики застосували важке озброєння", - повідомив Мотузяник. 

 

За даними Мотузяника, на луганському напрямку бойовики широко обстрілювали позиції сил АТО у Попаснянському районі та в районі Бахмутської траси, у Станиці Луганській, відбулася одна збройна провокація з використанням гранатометів.  

"У напрямку Донецька неспокійно було на Світлодарській дузі та в районі ДАП, важке озброєння бойовики використовували вздовж усієї лінії фронту, найбільш активно – в авдіївській промзоні", - повідомив Мотузяник. 

"За добу окупанти випустили понад 70 мінометних мін та понад 10 артилерійських снарядів. Українські війська регулярно відкривали вогонь у відповідь", - додав він. 

У напрямку Маріуполя епіцентром бойових дій залишаються рубежі оборони у Широкиному та Водяному.

"Окупанти тримають важке озброєння на лінії фронту і активно ним користуються. У Широкиному бойовики відкривали вогонь з танка, міномети застосовувалися на півдні Маріупольського напрямку цілодобово, найбільш активно – у Широкиному", - зазначив Мотузяник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування