Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова ДСНС розповів Порошенку, що ситуація з погодою стабільна

Субота, 7 січня 2017, 19:22

Ситуація в областях, де спостерігається ускладнення погодних умов, стабільна. В обласних центрах громадський транспорт працює в звичайному режимі.

Про це президенту Петру Порошенку доповів керівник Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, повідомляє прес-служба глави держави.

За словами Чечоткіна, на даний час спостерігаються незначні ускладнення на дорогах місцевого значення. Усіх, хто потребує допомоги, працівники ДСНС евакуюють та розміщують у точках обігріву у найближчих населених пунктах.

В розмові з президентом Чечоткін також повідомив про прийняте рішення про припинення руху автотранспорту на всіх автомобільних шляхах Одеської області з 18:00 7 січня.

У координації з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства ДСНС також залучена до ліквідації великої аварії тепломережі в Приморському районі міста Одеса. Там 35 будинків залишається без тепла. На місці аварії працюють кілька аварійних бригад.

У решті областей України, за словами Чечоткіна, ситуація стабільна і під постійним контролем ДСНС.

Як повідомлялося, на Одещині перекрито рух на всіх дорогах загального користування, крім дороги М-05 "Київ-Одеса". Також обмежено рух на всіх автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення у Миколаївській та Кіровоградській областях.

У суботу людей, які у п'ятницю застрягли в заторах на Одещині, вдалося евакуювати.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...