Поліція розслідує вже 4 справи через блокаду на Донбасі

Вівторок, 14 лютого 2017, 10:18

Через блокаду поліція Донецької області вже відкрито 4 кримінальних провадження.

Про це йдеться у повідомленні Нацполіції.

2 лютого слідчим відділом Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод) за фактом блокування невстановленими особами у камуфльованому одязі залізничного переїзду, що розташований по вул. Корсуньского у м. Бахмуті Донецької області.

З 7 лютого проводиться досудове розслідування за фактом захоплення локомотиву ЧМЕЗ-1835 на залізничному переїзді, який розташований по вул. Корсунського у м. Бахмуті.

10 лютого слідчим відділенням Торецького відділення поліції Бахмутськоговідділу поліції ГУНП в Донецькій області внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 279 КК України за фактом блокування транспортних комунікацій на залізничному переїзді станції "Кривий Торець" в смт. Щербинівка, м. Торецька Донецької області.

11 лютого слідчим відділенням Торецького відділення поліції внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 278 Кримінального кодексу за фактом захоплення електровозу РЛ8-1401 з 47 вагонами на станції Кривий Торець усмт. Щербинівка, м. Торецька Донецької області.

З метою повного, всебічного та неупередженого проведення досудового розслідування у кримінальних провадженнях створено слідчо – оперативну групу, до якої залучено працівників Торецького відділення поліції, Бахмутського відділу поліції та слідчого управління ГУНП в Донецькій області.

На теперішній час проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення фактичних обставин скоєних кримінальних правопорушень та зловмисників.

Украинская правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування