Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Супруненко готовий судитися з ГПУ і ДФС

Четвер, 16 лютого 2017, 01:13

Народний депутат Олександр Супруненко спростовує звинувачення у несплаті 60 млн грн податків і заявляє про фальсифікування результатів перевірки ДФС.

Про це він написав у facebook.

"Насправді, ніякої перевірки ДФС не було. Мене жоден із податківців не запрошував для надання будь-яких пояснень. Відповідно, ніхто з фіскальних органів у мене не просив надати додаткові документальні підтвердження доходів, які були отримані мною за більш, ніж 20-ти річний період підприємницької діяльності", - стверджує Супруненко.

Він також заявив, що всі податки з отриманих ним доходів сплачені в повному обсязі, а результати перевірки ДФС є сфальшованими і висловив готовність довести це у суді.

"Відповідально заявляю, що результати так званої "перевірки" ДФС (якщо вона взагалі відбувалась) за період з 1998-2015 роки - є сфальшованими. І це я доведу в судовому порядку. Також вимагатиму притягнення до відповідальності чиновників: як тих, що здійснюють псевдо-перевірки та фальсифікують їх результати, так і тих, хто надає такі доручення", - додав Супруненко.

Раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав прізвища тих трьох депутатів, на яких він готує подання в Раду про позбавлення недоторканності за несплату податків.

Посилаючись на результати перевірки ДФС електронних декларацій депутатів, Луценко заявив, що у Супруненка, Константіновського та Шуфрича встановлена несплата податків на суму відповідно 60, 50 і 40 млн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...