Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доба в АТО: 73 обстріли, поранено 4 бійців ЗСУ

Субота, 18 лютого 2017, 06:08
Доба в АТО: 73 обстріли, поранено 4 бійців ЗСУ

Протягом доби, 17 лютого, із застосуванням танків, артилерії та мінометів російсько-окупаційні війська здійснили 73 обстріли позицій ЗСУ, внаслідок яких поранено 4 українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку – зі 120-міліметрових мінометів, танку, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти багаторазово обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки. Також з мінометів та гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Новоселівку Другу, Опитне, Верхньоторецьке, Кам’янку, Зайцеве, Новолуганське та Піски. По Невельському вогонь вів снайпер. Крім того окупанти обстрілювали населений пункт Авдіївка. Двох мирних мешканців поранено", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку, за даними штабу, зі 122-міліметрової артилерії терористи обстріляли Павлопіль. З мінометів різних калібрів – Красногорівку, Новогригорівку, Старогнатівку та Павлопіль. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Водяне, Павлопіль, Талаківку та Широкине. По Гнутовому вогонь вів снайпер. Крім того бойовики обстріляли населений пункт Трудівське зі 122-міліметрової артилерії.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів та протитанкових ракетних комплексів російсько-окупаційні війська обстріляли Кримське, а з гранатометів – Новоолександрівку, Новозванівку та Катеринівку.

Як уточнили у штабі, внаслідок обстрілів, 17 лютого, поранення дістали четверо бійців ЗСУ, інформація про загибель одного українського військового, про яку раніше повідомлялось, не підтверджується.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування