Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Учасники "блокадного віча" планують під АП "редут, намети і дрова"

Неділя, 19 лютого 2017, 15:30
Учасники блокадного віча планують під АП редут, намети і дрова

Учасники "блокадного віча", які перебувають біля адміністрації президента на вул. Інститутській, планують залишитися там на ніч і облаштувати "редут".

Як повідомляє кореспондент Української правди, про це 19 лютого заявив нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

За його словами, біля вул.Банкової буде встановлено редут, яким керуватиме один з командирів батальйону "Донбас" Анатолій Вінгородський. 

"Ми хочемо, щоб президент Порошенко підтримав блокаду ОРДЛО і депутати БПП підтримали законопроект про заборону "торгівлі на крові", - заявив Соболєв.

Як повідомляє "Громадське", також Соболєв під час виступу на акції повідомив, що на місці акції планують "табір", для якого будуть потрібні "люди, намети, їжа, на ніч будуть потрібні дрова". 

Також у коментарі УП депутат з фракції "Самопоміч" Павло Костенко повідомив, що на Майдані Незалежності буде встановлено ще один намет, який буде "мотиваційним пунктом", де всі охочі зможуть записуватися для участі блокади ОРДЛО.

У свою чергу керівник ОУН Микола Коханівський зазначив, що біля проїзду до АП планують встановити "редут" - "блокпост, щоб блокувати Порошенка". 

Як повідомив нардеп Семен Семенченко в ефірі "Громадського", під АП планують встановити лише один намет, який буде "черговим".

 
 
 

Як відомо, після акції біля Стели Незалежності у центрі Києва, організованої ОУН і бійцями добровольчих батальйонів, учасники заходу попрямували під адміністрацію президента.

 

Організатори "блокади Донбасу", учасники якої блокують залізницю, ініціювали проведення "громадського обговорення" ситуації на Майдані Незалежності у Києві. 

16 грудня 2016-го бійці добровольчих батальйонів заявили, що якщо протягом семи днів усі українські військовополонені не будуть звільнені терористами, добровольці почнуть тотальну блокаду окупованих територій.

26 грудня добровольці оголосили про блокаду. Колишній в.о. начштабу батальйону "Айдар" Валентин Лихоліт пообіцяв не пропускати метал, вугілля, деревину та промислові партії алкоголю і сигарет.

Одним з організаторів блокади є Анатолій Вінгородський, участь у "блокаді" також беруть народні депутати, зокрема Семен Семенченко та Володимир Парасюк. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
21:14
Єврокомісія пропонує санкції проти суден, які перевозять військову техніку з КНДР до РФ – Reuters
21:06
У новому пакеті зброї для України є ракети ATACMS – ЗМІ
20:52
баскетбол"Дніпро" вдруге став чемпіоном України
Усі новини...