Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Військовий, який вважався зниклим, загинув – штаб

Неділя, 19 лютого 2017, 18:39

Військовослужбовець, який у суботу вважався зниклим безвісти, загинув.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО у неділю ввечері.

Загалом станом на 18:00 зафіксовано 41 ворожий обстріл, одного військового поранено.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Новотроїцьке, Лебединське та Зайцеве. З гранатометів та великокаліберних кулеметів – Гнутове, Павлопіль, Гранітне, Водяне. БМП неодноразово вели вогонь по Широкиному. Протитанкові ракетні комплекси – по Водяному.

На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів, а також гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Троїцьке, Авдіївку, Зайцеве, Опитне, Луганське, Новгородське.

Штаб також звертається з проханням до громадян, які проживають у зоні проведення АТО, у разі виявлення після обстрілів уламків снарядів, мін чи інших боєприпасів, не піднімати їх, доки ділянку не оглянуть представники поліції.

"Без відповідного їх вивчення, фото- та відеофіксації нашій державі важко буде представити їх як докази у міжнародному суді", - зазначили в прес-службі.

Як повідомлялося, у неділю речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що минулої доби внаслідок бойових дій 9 військовослужбовців зазнали поранень і травм, 1 військовий зник безвісти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...