Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За 3 дні на Донеччині постраждали 7 цивільних - ОДА

Понеділок, 20 лютого 2017, 11:13

Протягом 17-19 лютого в Донецькій області від обстрілів постраждали семеро цивільних осіб.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації із посиланням на дані лікувально-профілактичних установ регіону.

Так, 17 лютого поранено двох мешканців Авдіївки, а 18 лютого внаслідок обстрілу та руйнування будинку постраждали ще два мешканця цього ж міста. Їх було госпіталізовано до травматологічного відділення центральної районної лікарні Авдіївки.

Двоє мешканців Волновахи з мінно-вибуховими травмами доставлено до травматологічного відділення Волноваської центральної районної лікарні.

Такі ж поранення дістав мешканець міста Бахмут.

Як повідомлялося, мешканка села Артема на Луганщині 19 лютого отримала вогнепальне поранення внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї з непідконтрольної українській владі території.

В суботу, 18 лютого, близько 5 години ранку в районі Авдіївки відбулося бойове зіткнення. Протягом дня на Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Новолуганське, Авдіївку, Піски, Невельське, Троїцьке, Луганське, Опитне та Зайцеве. По Новолуганському вогонь вів снайпер.

У ніч на понеділок в зоні АТО було зафіксовано 5 обстрілів. Всього ж за добу бойовики здійснили 62 обстріли позицій військовослужбовців ЗСУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування