Чотирьох депутатів зловили на кнопкодавстві у четвер

Четвер, 23 лютого 2017, 19:10

Четверо депутатів - двоє з "Народного фронту" та двоє з партії "Відродження" кнопкодавили на пленарному засіданні Верховної Ради у четвер, 23 лютого.

Про це повідомляє рух "Чесно".

Зокрема, депутат від "Народного фронту" Анатолій Дирів кнопкодавив під час голосування за законопроект №5247 про призначення позачергових виборів Сєвєродонецької міської ради Луганської області.

На відео голосування видно, що окрім свого місця Дирів натискає кнопку на порожньому місці ліворуч.

 
 

Під час голосування за законопроект №5259-1 про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо відновлення справедливого порядку зарахування судом строку попереднього ув'язнення у строк покарання) депутат від партії "Відродження" Олександр Біловол проголосував за сусіда.

Під час голосування депутат, окрім свого місця натискає кнопку на порожньому місці праворуч.

 
 

Також під час голосування за законопроект №5259 про внесення змін до статті 72 Кримінального кодексу України щодо удосконалення порядку зарахування строку попереднього ув'язнення депутат від "Народного фронту" Михайло Хміль, прикриваючись піджаком, голосував за колегу.

На відео помітно, що під час голосування депутат натискає кнопку на своєму місці, а потім встає, і схилившись над порожнім місцем праворуч, кнопкодавить.

На табло системи "Рада" видно, що "за" проголосували обидва місця.

 
 
 

Депутат від партії "Відродження" Євген Гєллєр кнопкодавив під час голосування про внесення кандидатури Найджела Брауна до складу комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності НАБУ

На відео голосування видно, що окрім свого місця депутат натискає кнопку на порожньому місці ліворуч.

На табло поіменного голосування системи "Рада" видно, що порожнє місце біля депутата Гєллєра також проголосувало "за".

 
 
 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування