Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: телефони співробітників Білого дому перевірили через витоки в пресу

Понеділок, 27 лютого 2017, 02:28

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер розпорядився перевірити мобільні телефони кількох штатних співробітників через витоки в ЗМІ секретної інформації.

Про це повідомляє видання Politico з посиланням на джерела.

Як пише видання, поштовхом до перевірки послужила заява президента Дональда Трампа, в якому він розкритикував ЗМІ за те, що вони посилаються в матеріалах на неназвані джерела в його адміністрації.

Також повідомляється, що на минулому тижні, після того, як стало відомо, що в ЗМІ просочилася інформація з закритої наради, Спайсер викликав до свого кабінету близько десяти штатних співробітників Білого дому, щоб висловити своє розчарування з цього приводу.

За словами джерел, при вході до кабінету Спайсера співробітники Білого дому мусили залишити свої телефони на столі для перевірки, щоб довести, що їм нема чого приховувати. Перед цією зустріччю Спайсер проконсультувався з адвокатом Доном Макганом, а під час наради в кабінеті були присутні юристи Білого дому.

Спайсер також заявив співробітникам Білого дому, що їх очікують великі проблеми, якщо інформація про перевірку телефонів просочиться в ЗМІ.

Спайсер відмовився прокоментувати дану інформацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування