"Гуманітарний штаб" Ахметова заявляє, що бойовики його блокують

Вівторок, 28 лютого 2017, 11:16

"Гуманітарний штаб" фонду Ріната Ахметова заявляє, що в окупованому Донецьку озброєні люди заблокували його розподільний центр на "Донбас Арені" й пункти видачі допомоги.

Як повідомляється на сайті організації 28 лютого, "у Гуманітарного штабу немає достовірної інформації про причини таких дій".

"Приміщення, інвентар і вся гуманітарна допомога штабу заблоковані, і волонтери штабу не мають до них доступу", – йдеться у заяві.

За даними організації, через те "більш ніж півмільйона людей похилого віку, інвалідів, молодих мам не зможуть отримати свої "набори виживання".

"Гуманітарний штаб готовий відновити роботу, щойно розподільний центр і пункти видавання будуть розблоковані", – заявляють у фонді Ахметова.

Раніше стало відомо, що ватажки так званої "ЛНР" хочуть ввести "тимчасові адміністрації" у три компанії, які належать Ахметову: ПАТ "Краснодонвугілля", ТОВ "ДТЕК Ровенькіантрацит", ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит".

Водночас, на підконтрольній Києву території Луганщини триває блокада залізниці, яка не дає підприємствам Ахметова отримувати вугілля з окупованої частини Донбасу. У штабі блокади відмовилися від переговорів з урядом.

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News