Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ кличе на допит нардепів Білецького і Левуса

П'ятниця, 10 березня 2017, 08:44

Генеральна прокуратура викликає на допит позафракційного депутата Андрія Білецького та нардепа "Народний фронт" Андрія Левуса.

Про це повідомила речник генерального прокурора Лариса Сарган 10 березня у Facebook.

"Народні депутати України Андрій Білецький та Андрій Левус викликаються на допит як свідки до Генеральної прокуратури у справі про захоплення Луганської ОДА навесні 2014 року", – написала вона.

"Народні депутати О.Ляшко та А.Лозовий також викликаються на допит у якості свідків по захопленню Луганської ОДА, окрім того і щодо їх електронних декларацій (буде повідомлено окремо)", – також пише вона.

За повідомленням Сарган, Олега Ляшка чекають у ГПУ 14 березня о 10.00, Андрія Лозового 15 березня.

Білецького та Левуса кликали на 15 та 16 березня відповідно, однак вони повідомили слідчих про те, що не зможуть у визначені дати з'явитися на допит через пленарні засідання.

Тому зі слідчими буде узгоджено інші дати та час, після 20 березня, зазначила прес-секретар генпрокурора.

Як відомо, Білецький входить в п'ятірку топ-прогульників Ради. У 2017 році він жодного разу не брав участі в засіданні парламенту.

Як відомо, в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); в пособництві в захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України) звинувачують екс-главу фракції Партія регіонів Олександра Єфремова.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування