На Донеччині посилили заходи безпеки – перевіряють транспорт

Понеділок, 13 березня 2017, 07:44
На Донеччині посилили заходи безпеки – перевіряють транспорт

Поліція Донеччини посилила заходи безпеки в зоні АТО.

Про це повідомив голова поліції Донецької області, заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці Facebook.

"Посилений варіант несення служби поліції Донеччини - це перевірки автотранспорту на блокпостах і підозрілих осіб на залізничних вокзалах та автовокзалах. Мета наших дій - це встановлення та затримання злочинців, які знаходяться в розшуку, осіб, які мають відношення до терористичних угрупувань, виявлення та вилучення із незаконного обороту зброї", - пояснив він.

Він зазначив, що інколи трапляються поодинокі випадки, коли у відповідь на прохання надати документи для перевірки поліцейські чують образи.

"Однак більшість людей ставляться з розумінням до запроваджених заходів безпеки та вдячні нам за роботу, бо підтримують необхідність таких дій в прифронтовій Донеччині", - додав він.

"Ми будемо й надалі робити все для збереження життя та здоров'я наших громадян України", - зазначив Аброськін.

У свою чергу прес-офіцер штабу АТО Сергій Жмурко на питання "Української правди", чи вводяться додаткові обмеження на проїзд волонтерів, як про це писали деякі користувачі соціальних мереж, зазначив:

"Жодних додаткових обмежень не вводилося. Просто у зв'язку із посиленим режимом, всі машини ретельніше доглядатимуть. Ми дуже вдячні волонтерам за допомогу. І просимо вибачення у всіх за тимчасові незручності".

Раніше в штабі АТО попередили, що на території об’єктів інфраструктури Донецької та Луганської областей значно зросла загроза проведення терористичних актів.

Оксана Коваленко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування