Прокуратура впевнена, що Насіров не втече після застави

Понеділок, 13 березня 2017, 16:05

Прокурори антикорупційної прокуратури впевнені, що в разі внесення відстороненим головою ДФС Романом Насіровим застави, він не зможе залишити Україну.

Про це сказав після озвучення рішення суду прокурор САП Роман Симків в ефірі "Громадського телебачення".  

Він оцінив рішення суду "в цілому позитивно".

"Суд розібрався щодо обґрунтованості підозри, щодо вручення цієї підозри, щодо ризиків, які ми належним чином обґрунтували", - сказав він.

Симків також розповів, що в разі внесення застави, Насіров повинен буде здати всі документи, які "дають йому право виїзду за кордон".

"Він не має права спілкуватися із іншими підозрюваними у цьому кримінальному провадженні. Крім того він повинен з'являтися на першу вимогу слідчого детектива прокурора суду. Тому я вважаю, що навіть в разі внесення цієї застави, сторона обвинувачення зможе забезпечити виконання процесуальних обов'язків пана Насірова", - додав Симків.

Він також додав, що на даному етапі слідства, коли Насіров не визнає "обґрунтованість підозри і повністю її заперечує", буде недоречно роз'яснювати йому процедуру угоди зі слідством.            

Як відомо, у понеділок Апеляційний суд Києва прийняв рішення залишити під вартою відстороненого голову ДФС Романа Насірова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування