Доба в АТО: ситуація ускладнюється, бойовики відкривали вогонь 106 раз

Середа, 15 березня 2017, 05:41

За минулу добу в районі АТО бойовики 106 раз відкривали вогонь по українським силам, в результаті шість українських бійців були поранені і ще один травмований.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО ускладнюються, кількість обстрілів позицій Збройних Сил України збільшується. Російськими терористичними військами все більше використовується зброя, що згідно Мінським домовленостям мала би бути відведеною від лінії зіткнення. Всього зафіксовано 106 обстрілів, з них 44 з використанням мінометів, двічі танків та 1 раз артилерії калібром 122 мм", - йдеться в повідомленні.

Найбільше обстрілів було на Маріупольському напрямку. З мінометів бойовики обстріляли українські позиції в районі Водяного, Павлопіля і Гнутового. По Мар'їнці вів вогонь танк, по Водяному, Широкиному і Березовому - БМП. Біля Гнутового, Новомихайлівки та Широкиного активізувалися снайпери.

На Донецькому напрямку найгарячіше було в районі Авдіївки - бойовики били по українським укріпленням з кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів і танка. По позиціях сил АТО біля Зайцеого, Опитного, шахти Бутівки, Луганського, Троїцького і Кам'янки сепаратисти били з гранатометів і мінометів. Біля Луганського також відкривали вогонь з артилерії калібром 122 мм.

На Луганщині по опорних пунктах ЗСУ біля Кримського бойовики били з мінометів калібру 120 мм, гранатометів і кулеметів. По силах АТО біля Новоалександроівки, Жовтого та Новозванівки стріляли снайпери.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування