У "Народному фронті" вже хочуть відставки Сироїд

Середа, 15 березня 2017, 10:58

У Верховній Раді збираються ініціювати відставку віце-спікера парламенту Оксани Сироїд.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

"Так, будемо ініціювати", – сказав він, відповідаючи на запитання "Української правди".

На брифінгу Тетерук заявив, що Сироїд безпідставно закрила засідання парламенту в середу.

 

"Робота буде повернена до нормального русла, коли повернеться Андрій Парубій, який перебуває на РНБО. Жодні закиди, що тут відбуваються незаконні дії – неправдиві", – сказав він.

"Оксана Сироїд злякалася правди від правоохоронців, які були свідками подій у зоні АТО. Вона злякалася, що всі дізнаються про неконструктивні дії депутатів "Самопомочі" та позафракційних", – обурився депутат.

"Ми будемо висловлювати їй недовіру і будемо вимагати, щоб вона пішла геть з цієї посади", – додав Тетерук.

Також депутат з "Народного фронту"  Антон Геращенко зазначив УП, що це він запросив у Раду правоохоронців, які брали участь в інциденті з Парасюком.

Як відомо, 15 березня Сироїд закрила засідання парламенту, коли трибуну зайняли представники "Народного фронту" та "Блоку Петра Порошенка", вимагаючи дати слово правоохоронцям щодо інциденту з учасниками "блокади Донбасу".  

Після закриття засідання парламентську трибуну не звільнили, а представник поліції Донецької області розповів свою версію конфлікту за участю народного депутата Володимира Парасюка, в ході якого 14 березня постраждали 7 поліцейських.

Заступниця голови Верховної Ради заявила, що працівники поліції Донецької області потрапили до сесійної зали парламенту незаконно.

Роман Кравець, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...