Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брат Парасюка розповів, що той підкупляв людей за 500 грн – Аброськін

Середа, 15 березня 2017, 12:42

Глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявляє, що народний депутат Володимир Парасюк підкуповував родичів, щоб ті їхали підтримувати блокувальників непідконтрольних територій в зоні АТО.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, зазначивши, що ці свідчення надав двоюрідний брат Парасюка.

"Блокада стала вже сімейним бізнесом для організаторів. Залучають своїх, близьких та далеких родичів, оплачують все", - написав він.

"15 березня 2017 року, Олексій Парасюк, двоюрідний брат "народного обранця", надав свідчення слідчим поліції Донеччини: "500 гривень за два дні" та "все включено" - ось така ціна ідейним лозунгам "блокади", - написав він.

Згідно із свідченнях, які опублікував Аброськін, Парасюк начебто у понеділок 13 березня  пропонував своєму брату 500 грн (за два дні) за поїздку у Бахмут. 

 
Аброськін

Як відомо, поліція відкрила кримінальну справу у зв'язку з інцидентом, який стався на блокпосту в Донецькій області напередодні ввечері.

Ввечері у вівторок Парасюк супроводжував колону волонтерів з Харкова, які планували приєднатися до блокади ОРДЛО, однак біля Слов'янська їх зупинили озброєні правоохоронці. Там сталася сутичка.

Пізніше поліція затримала колону активістів "блокади Донбасу" близько 22 години в районі між Костянтинівкою і Краматорськом, зробивши попереджувальні постріли в повітря.

 Серед "блокадників" був і нардеп Володимир Парасюк.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування