Аброськін: "Народний артист" Парасюк наніс "сценічний грим"

Середа, 15 березня 2017, 15:42

Заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявляє, що нардеп Володимир Парасюк симулює побої за допомогою бинтів і пов'язок.

Про це він повідомив у Facebook.

"Буквально 20 хвилин тому "народний артист" Володимир Парасюк приїхав на "редут" в Бахмут. Зайшов у намет, наніс "сценічний грим" і вже звідки вийшов у бинтах - на ліву руку одягнув пов'язку для підтримки руки", - пише чиновник.

За словами поліцейського, за півгодини до цього нардеп побував у Бахмутській міській лікарні, де йому діагностували "потертості на ліктьових суглобах рук".

"Шоу імені Парасюка" триває. Скоро в інтернеті з'являться знімки "Вова в бинтах", - резюмує заступник голови Нацполіції.

Як повідомлялося, 14 березня біля Слов'янська правоохоронці зупинили людей, які планували приєднатися до блокади з ОДРЛО на Донбасі. З ними був Парасюк. Його помічниця заявила, що поліція застосувала до нардепа сльозогінний газ і пошкодила руку.

У прес-службі Донецької обласної поліції заявили, що це як раз Парасюк бив правоохоронців і намагався вирвати у них з рук зброю.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News