Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В МВС розказали подробиці перестрілки на Черкащині

Вівторок, 21 березня 2017, 23:28

20 березня в ході спецоперації на Черкащині під час перестрілки було вбито одного з членів банди "балтійці", на рахунку якої понад 10 серійних епізодів збройних розбоїв на Київщині, Кировоградщині, Житомирщині, Рівненщині.

Про це повідомив директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко в facebook.

"Під час нальоту на будинок чергової своєї жертви тричі вистрілив у бійців КОРД - Корпус Оперативно-Раптової Дії Національної поліції України, що були у засідці - за це від них у відповідь сам отримав дві кулі: у ногу і живіт. Помер під час надання медичної допомоги", - написав Шевченко.

В МВС додали, що загиблого звали Сергій Лещенко, він був зареєстрований у Балтському районі на Одещині. Мешкав на Київщині.

За даними МВС зловмисник був учасником банди, яку оперативники карного розшуку  назвали "балтійці". На її рахунку - понад 10 серійних епізодів зухвалих збройних розбоїв на Київщині, Кировоградщині, Житомирщині, Рівненщині. Серед жертв банди різні люди: і сільські підприємці середнього достатку, і заможна суддя однієї з вищих судових інстанцій країни.

Як повідомлялося, на Черкащині під час спецоперації із затримання банди небезпечних злочинців, які підозрюються у низці розбійних нападів, між поліцією і злочинцями сталася перестрілка. Один із розбійників отримав поранення. Лікарям не вдалося його врятувати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування