Путіну розповіли про вбивство Вороненкова – Пєсков

Четвер, 23 березня 2017, 12:30

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков відмовився коментувати вбивство колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це він сказав ефірі телеканалу "Дождь".

"Це не наша тема, немає що нам коментувати", – заявив Пєсков.

За його словами, Володимиру Путіну розповіли про вбивство.

У свою чергу Слідчий комітет РФ заявив, що поки не отримував ніякої офіційної інформації про загибель в Києві колишнього депутата Державної Думи Дениса Вороненкова, обвинуваченого в Росії в організації шахрайства.

Про це ТАСС повідомила представник СК РФ Світлана Петренко.

"Поки ніякої офіційної інформації про смерть фігуранта кримінальної справи Дениса Вороненкова слідство не отримувало", – сказала вона.

Петренко пояснила, що "в разі отримання офіційного підтвердження смерті Вороненкова законом передбачено або припинення кримінальної справи з нереабілітуючих підстав за згодою родичів загиблого, або за відсутності такої згоди – спрямування кримінальної справи до суду для розгляду по суті".

Як повідомлялося, 23 березня біля готелю Прем'єр Палас у Києві був застрелений екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков.

Слідство розглядає пріоритетною версію дії Російської Федерації.

Як відомо, колишній депутат Держдуми РФ Денис Вороненков, який восени 2016 року виїхав із Росії, а в грудні отримав автоматично українське громадянство, заявив, що помічник президента РФ Владислав Сурков був проти анексії Криму, а депутатів змушували голосувати за анексію.

Українські правоохоронці повідомляли, що Вороненков погодився свідчити у справі екс-президента Віктора Януковича.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування