Силовики взяли під контроль всі автодороги на Донбасі

Четвер, 23 березня 2017, 16:45

Правоохоронці взяли під контроль всі автошляхи Донеччини та Луганщини.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала речник Нацполіції у Донецькій області Наталя Шиман.

За її словами, про посилений контроль доповіли керівники відомств МВС заступнику міністра внутрішніх справ Вадиму Трояну. Такі заходи здійснюють в рамках припинення переміщення вантажів на окуповану територію.

"Координацію дій сил та засобів здійснює штаб Антитерористичної операції. Представники штабу АТО повідомили, що наразі перекрито усі шляхи по всій лінії розмежування від Станиці Луганської до Маріуполя. Додатково взяті під контроль дороги поза межами основних транспортних коридорів, які ведуть до контрольно-пропускних пунктів в’їзду-виїзду", - повідомила Шиман.

"Для забезпечення контролю щодо законності перевезення вантажів на окуповану територію створено 6 міжвідомчих мобільних груп, до складу яких входять співробітники Нацполіції, Нацгвардії та Державної фіскальної служби, а також 10 додаткових спільних блокпостів. Мобільні групи працюють цілодобово за маршрутами, визначеними керівництвом АТО", - додала вона.

Як відомо, 15 березня, Рада національної безпеки та оборони України ухвалила рішення припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення на Донбасі.

Рішення діятиме до реалізації пунктів 1-2 Комплексу заходів по виконанню Мінських домовленостей від 12 лютого 2015 року, а також до повернення під українську юрисдикцію захоплених підприємств.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування