РосЗМІ пишуть, що тепер до Криму приїхали німецькі політики

Субота, 25 березня 2017, 20:43

Делегація німецьких політиків і бізнесменів приїхала до окупованого Криму, щоб особисто скласти думку про те, що там відбувається.

Про це повідомив РИА Новости "глава німецької національно-культурної автономії півострова" Юрій Гемпель.

За його словами, до складу делегації увійшли десять чоловік, в основному бізнесмени, які займаються питаннями нерухомості, і політики регіонального рівня - депутати від партії "Ліві".

Делегація планує ознайомитися з визначними пам'ятками Ялти і Севастополя, а також зустрітися в Сімферополі з "главою кримського парламенту" Володимиром Константиновим.

"Кожна делегація з Німеччини, яка відвідує Крим, перші кроки робить дуже насторожено. Вони приїжджають з переконанням, що тут мало не військові дії, що тут утискають за національною ознакою. Але, як правило, їдучи з Криму, вони свою думку в корені змінюють", - сказав Гемпель.

19 березня росЗМІ повідомили, що до Криму прибула делегація із близько 20 осіб, серед яких депутати Європарламенту, а також політики з країн Європейського союзу, Сербії, СНД і Латинської Америки.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що "СБУ має підготувати і подати на розгляд РНБО України перелік офіційних осіб з Європарламенту, а також політиків з країн Європейського Союзу, СНД і Латинської Америки, які, за повідомленнями російських ЗМІ, прибули з триденним візитом до анексованого Криму".

Пізніше СБУ заявила, що чотири громадянина Сербії та один громадянин Чехії незаконно в'їхали на територію окупованого Росією Криму.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування