Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Балаклії повернулися евакуйовані й тепло

Понеділок, 27 березня 2017, 22:45

До Балаклії Харківської області, де горіли склади боєприпасів, повернулися всі раніше евакуйовані до тимчасових евакуаційних пунктів жителі.

Про це станом на 20:00 повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Згідно з інформацією, в понеділок ввечері на території міста та прилеглих населених пунктів не було зафіксовано пожеж внаслідок вибухів боєприпасів.

Територію Балаклії та прилеглих населених пунктів у зоні надзвичайної ситуації вже очистили від вибухонебезпечних предметів, - зазначають у відомстві.

Окрім того, вже відновлено енергопостачання міста та прилеглих населених пунктів (електропостачання с. Яковенкове здійснюється за тимчасовою схемою за допомогою 2 електростанцій ДСНС).

На 50% відновлено газопостачання Балаклеї.

Окрім того, за інформацією голови ОДА Юлії Світличної, Балаклія підключена до системи теплозабезпечення - усі 6 котелень міста працюють у звичайному режимі.

Вона зазначила, що процес підключення газопостачання планують завершити до середи (за винятком аварійних будинків).

Як відомо, пожежа на арсеналі в Балаклії з подальшими вибухами боєприпасів почалася в ніч на 23 березня, близько 36 тисяч мешканців міста і довколишніх сіл евакуювали.

24 березня в Міноборони заявили, що пожежу на артскладах біля Балаклії повністю ліквідовано. Внаслідок НС поранено 3 особи, 1 особа загинула.

27 березня Держслужба з надзвичайних ситуацій відзвітувала про очищення від вибухонебезпечних предметів Балаклії і пунктів неподалік від міста.

Більше про події на Харківщині читайте у матеріалі "Надзвичайна зона. Вибуховий "апокаліпсис" у Балаклії".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування