Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські силовики будуть стежити за мітингами з безпілотників

Вівторок, 28 березня 2017, 12:25

Нацгвардію РФ оснастять безпілотними літальними апаратами для стеження за місцями проведення масових акцій.

Про це пишуть "Грани.ру" із посиланням на заступника головнокомандувача військами генерал-лейтенанта Олега Борукаєва.

"Все робиться для того, щоб не було провокацій і не було жодного терористичного акту в місцях масових скупчень людей", - пояснив він.

Крім того, за словами Борукаева, підрозділи спеціального призначення, які працюють на Північному Кавказі, потребують особливих видів автоматичної і снайперської зброї. "Зараз йдуть розробки", - додав він.

Видання повідомляє, що зараз на озброєнні Національної гвардії РФ є пістолети, автомати, кулемети й снайперські гвинтівки. Також у структури є бронетанкове озброєння (БТР-82А/82АМ, БТР-70м, БРДМ-2А, БМП-2 та БТР-80), спеціальна автомобільна техніка та авіація.

Як повідомлялося, 26 березня у багатьох містах РФ проходили антикорупційні мітинги, ініційовані опозиціонером Олексієм Навальним. Лише у невеликої частини з 100 заявлених організаторами міст влада дала дозвіл на їх проведення. Були затримані 933 людини.

Серед затриманих також і ініціатор мітингів - російський опозиціонер Олексій Навальний. Суд заарештував його на 15 діб "за непокору співробітникам поліції".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування