День в АТО: 37 обстрілів, 4 постраждалих, ЗСУ відстрілювалися

Четвер, 30 березня 2017, 19:16

Від початку доби проросійські бойовики здійснили 37 обстрілів позицій Збройних сил України. Внаслідок цього троє українських військових отримали поранення, ще один військовослужбовець – бойову травму.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку найгарячіше було в районі Луганського, де російсько-терористичні підрозділи застосували артилерію калібру 122 мм, міномети калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БМП, гранатомети та великокаліберні кулемети", - сказано у повідомленні.

Згідно з інформацією, з мінометів калібру 120 мм і 82 мм незаконні збройні формування накривали вогнем українські позиції поблизу Троїцького, а по оборонцях Кам’янки гатили з мінометів калібру 82 мм.

"По опорних пунктах наших військ у районі Авдіївки вів вогонь танк, поблизу Опитного – БМП. З великокаліберних кулеметів ворог обстрілював захисників Невельського", - зазначили  у штабі.

Водночас на Маріупольському напрямку, з міномета калібру 82 мм та озброєння БМП ворог обстрілював українські позиції в районі Мар’їнки.

Обстріли з озброєння БМП зафіксовано також поруч Широкиного. Поблизу Новотроїцького активізувалися снайпери бойовиків.

"На Луганському напрямку російсько-окупаційні підрозділи вогнем мінометів калібру 120 мм накривали опорні пункти поблизу Троїцького, а з мінометів калібру 82 мм - позиції під Новоолександрівкою. Гранатомети різних систем ворог застосував по захисниках Станиці Луганської, Валуйського, Троїцького, Попасної та Новозванівки", - розповіли в прес-центрі.

Згідно з інформацією, українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування