Львівська ОДА більше не координує вивезення сміття зі Львова

П'ятниця, 31 березня 2017, 22:06

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка заявив, що у Львові вже повністю очищено всі сміттєві майданчики, і відтепер міській раді треба взяти це питання знову на свою відповідальність.

Про це Синютка заявив під час брифінгу, передає УНІАН.

"Станом на сьогодні, 31 березня, у Львові очистили усі контейнерні майданчики побутових відходів, які були переповненими ще 21 березня. Львівська обласна державна адміністрація припинила координацію роботи із вивезення сміття з міста. Я вважаю, що міській раді, після вивезення усього сміття, треба взяти це питання знову на свою відповідальність", - зазначив він.

Синютка також повідомив, що з 30 березня припинено координаційні наради у Львівській ОДА, які відбувались щоденно для належної організації вивезення відходів зі Львова і додав, що частина полігонів області надалі продовжує приймати львівське сміття.

"Якщо потрібне буде втручання облдержадміністрації, то ми готові забезпечити необхідну координацію щодо продовження вивезення частини сміття з міста на обласні полігони", - зазначив Синютка.

Як відомо, в березні Львівська ОДА взялась за координацію вивозу сміття зі Львова, оскільки міська влада знову не впоралась з його скупченням на сміттєвих майданчиках міста.

Мер міста Андрій Садовий раніше заявляв, що через відсутність місця для вивезення сміття, у Львові склалися передумови для виникнення надзвичайної екологічної ситуації.

Більше за темою читайте у статті "Замкнене коло львівського сміття".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...