Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Авдіївку й ДФС знову знеструмлено

Неділя, 5 березня 2017, 17:21
Авдіївку й ДФС знову знеструмлено

У неділю Авдіївка знову залишилась без електропостачання в результаті ворожого обстрілу з важкого озброєння.

Про це повідомив у неділю ввечері прес-центр штабу АТО.

"Щойно Авдіївка знову залишилась без електропостачання. Мобільний зв'язок працює із перебоями. При цьому, вода до помешкань поки подається", - констатували в штабі.

"Обсяги пошкоджень на лініях електропередач ще невідомі. Критичні об'єкти інфраструктури міста під'єднуються до електрогенераторів. Інформація уточнюється", - додали в прес-центрі.

Водночас губернатор Донеччини Павло Жебрівський повідомив, що лінію електропередач біля Авдіївки було пошкоджено близько 16:00 5 березня. 

Як уточнили "Українській правді" у Донецькій військово-цивільній адміністрації, ця лінія електропередач поєднує Авдіївку, "Коксохім" і Донецьку фільтрувальну станцію. Таким чином, ДФС знову знеструмлена.

При цьому в Донецькій ВЦА додали, що раніше після відновлення електропостачання до ДФС, було заповнено резервуари водою, тому тепер її має вистачити на декілька днів.

Згодом у МінТОТ повідомили, що за інформацією КП "Компанія "Вода Донбасу" по ДФС обстрілів увечері 5 березня не було, частина робітників перебувають на станції.

"Для відновлення електропостачання в Авдіївці та на ДФС енергетики вранці 6 березня подадуть заявку в СЦКК з метою отримання гарантій безпеки", - повідомили в МінТОТ.

 

Як відомо, наприкінці лютого Авдіївка залишилася без водопостачання через те, що бойовики обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію

25 лютого подачу води почали здійснювати двічі на добу.

27 лютого ремонтні бригади поновили пошкоджені лінії електропостачання в Авдіївці. Роботу Донецької фільтрувальної станції було відновлено лише 4 березня. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування