Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Серед адвокатів Насірова – юристи, які обслуговували Грановського

Понеділок, 6 березня 2017, 08:58

У команді захисту відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова щонайменше двох представників юридичної компанії FCLEX.

Зокрема, 3-5 березня журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" зафіксували її партнера й керівника Олега Маліневського серед захисників чиновника.

3 березня разом з іншими адвокатами він прибув до лікарні "Феофанія", де після обшуків НАБУ перебував Насіров. Того дня Маліневський представився журналістам адвокатом голови ДФС. У наступні дні Маліневський публічно не з’являвся в групі адвокатів Насірова.

Компанія FCLEX брала участь в господарських спорах в інтересах бізнес-структур, пов’язаних на той момент з Олександром Грановським.

Серед захисників також називали Ігоря Фоміна, який кілька років тому захищав Юрія Луценка за звинуваченнями, висунутими в часи президентства Віктора Януковича.

Так, адвокат Олександр Лисак називав його захисником разом із Олександром Мельником, Ігорем Світличним, Костянтином Дорошенком, Віктором Петруненком, Ігорем Фоміним, Андрієм Кузьменком, Ігорем Степановим та Ігорем Черезовим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...