Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Артеменко у США найняв лобіста за $30 тис. на місяць

Понеділок, 17 квітня 2017, 17:04
Артеменко у США найняв лобіста за $30 тис. на місяць

Виключений з фракції "Радикальної партії" народний депутат Андрій Артеменко найняв американського лобіста Дейла Армстронга для отримання політичних послуг.

Інформацію з реєстру лобістських контрактів Міністерства юстиції США оприлюднило видання "Новое время". 

У контракті зокрема зазначено, що Артеменку надаватимуться послуги зі стратегічного консультування та представництва для просування відносин між США та Україною, у т.ч. щодо взаємодії з державними службовцями, законодавцями та урядовими установами. 

Підписант контракту сплачуватиме за отримані послуги $30 тис. на місяць до моменту припинення дії угоди, термін дії якої  становить 3 місяці, 

 
 
 

Як відомо, газета The New York Times повідомляла, що нардеп з фракції Радикальної партії Ляшка Андрій Артеменко передав колишньому раднику президента Дональда Трампа Майклу Флінну план нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій.

План передбачає виведення всіх російських військ зі Східної України і референдум про передачу Криму в аренду Росії на 50 або 100 років.

Також Артеменко начебто передав у США докази корумпованості президента України Петра Порошенка.

Сам Артеменко стверджував, що не передавав жодного плану у Білий дім, а був залучений США до перемовин з українського питання

Генеральна прокуратура відкрила провадження щодо Артеменка про державну зраду.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування