Нацполіція перевірить, як підозрюваний у підпалі будинку Берези отримав травми

Середа, 27 вересня 2017, 05:55

Нацполіція перевірять обставини отримання тілесних ушкоджень підозрюваним в спробі підпалу будинку нардепа від "Народного фронту" Юрія Берези.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

"Національною поліцією України створено комісію для перевірки відомостей, поширених у ЗМІ про отримання тілесних ушкоджень підозрюваним у підпалі 24 вересня житлового будинку у с. Чумаки П’ятихатського району Дніпропетровської області та автомобіля "Nissan", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що комісія створена за наказом в.о. голови Нацполіціі В'ячеслава Аброськіна.

"В ході перевірки будуть встановлені обставини вчинення вказаної події, за фактом якої П’ятихатським ВП у Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень)", - заявили в поліції.

Нацполіція обіцяє, що результати проведеної перевірки будуть оприлюднені в найкоротші терміни.

Як повідомлялося, 23 вересня 2017 року близько опівночі зловмисник підпалив одну з кімнат нежитлового будинку у с. Чумаки П’ятихатського районуДніпропетровської області, а трохи згодом - автомобіль "Nissan", припаркований на березі річки Саксагань.

Будинок охороняли двоє чоловіків, які помітили вогонь, швидко локалізували пожежу та викликали поліцію.

У поліції зазначили, що при затриманні чоловік "погрожував бойовою гранатою РГД-5 із запалом, яку під час слідчих дій вилучили поліцейські".

Пізніше повідомлялося, що у чоловіка, якого затримали за спробу підпалити будинок Берези, лікарі виявили внутрішньочерепну травму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування