16 населених пунктів залишились без газу через Калинівку

Середа, 27 вересня 2017, 11:53

ПАТ "Вінницягаз" призупинило подачу газу для 15 тисяч абонентів у 16 населених пунктах у зв’язку з пожежею на складі боєприпасів поблизу Калинівки.

Про це повідомляє сайт товариства.

"ПАТ "Вінницягаз" оперативно припинило газопостачання для 15 тисяч споживачів, унеможлививши виникнення аварійних ситуацій на газопроводах. Мешканці 16 населених пунктів у Калинівському та Вінницькому районі залишились без газу", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що припинення розподілу газу через ГРС "Калинівка", "Дружба" та "Сальник" розпочали увечері 26 вересня.

"Першу ГРС було зупинено близько 23.00 год. Також було прийнято рішення про часткову зупинку ГРС "Хомутинці"", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що територією уражених сіл та населених пунктів проходять газопроводи усіх тисків – низького, високого та середнього. Газ відключили задля безпеки населення.

"Станом на 10 ранку 27 вересня усі бригади АДС та служби експлуатації газових мереж "Вінницягаз" працюють у посиленому режимі. До остаточного з’ясування ситуації та повного припинення пожежі про обстеження газопроводів та відновлення газопостачання мова не йде", - підсумували у прес-службі товариства.  

Раніше повідомлялося, що через вибухи на складі боєприпасів у Калинівці Вінницької області зупинено роботу трьох газорозподільних станцій. 

Як відомо, ввечері 26 вересня сталася пожежа на складах боєприпасів, що розташовані в районі міста Калинівка Вінницької області. Це призвело до детонації снарядів.

За фактами вибухів у Калинівці порушено справу з попередньою кваліфікацією "диверсія".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування