Суддів Калинівки евакуювали в Хмільник – робота триває

Середа, 27 вересня 2017, 13:02

Слідчі судді Калинівського районного суду відновили роботу в приміщенні Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області.

Про це йдеться у повідомленні від 27 вересня на веб-порталі "Судова влада України".

Зазначається, що внаслідок надзвичайної ситуації в Калинівці, пов'язаної з пожежею на військових складах і детонуванням снарядів, приміщення Калинівського районного суду Вінницької області фізично не постраждало, у той час як сусідні будинки зазнали пошкоджень різного ступеню важкості.

Охорону приміщення та архіву суду забезпечено. Серед суддів та працівників апарату суду постраждалих немає.

"У зв’язку з евакуацією населення та з метою забезпечення здійснення правосуддя в частині невідкладного розгляду клопотань правоохоронних органів Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Вінницькій області забезпечено роботу слідчих суддів Калинівського районного суду Вінницької області в приміщенні Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області (Вінницька область, м. Хмільник, вул. Столярчука, 4)", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після припинення вибухів на складах суд відновить свою роботу в повному обсязі за адресою: вул. В. Нестерчука, 70 у м. Калинівці Вінницької області, про що буде повідомлено додатково.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування