Доба в зоні АТО: 2 прикордонника загинули, 2 бійця поранено

П'ятниця, 29 вересня 2017, 12:51

28 вересня в зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє прикордонників та отримали поранення двоє військових.

Про це на брифінгу у п'ятницю повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок бойових дій два військовослужбовці Державної прикордонної служби загинули і два військовослужбовці Збройних сил України зазнали поранень", – сказав він.

За словами Лисенка, в четвер на луганському напрямку окупанти здійснили два обстріли у Кримському. Вони сталися вранці та близько 17 години. Ворог застосовував легке озброєння, а українські війська в обох випадках відкривали вогонь у відповідь.

На донецькому напрямку противник порушував режим тиші тільки на ділянці фронту Авдіївка – Піски. Збройні інциденти траплялися як в світлу, так і в темну пору доби. Важке озброєння не застосовувалося.

Всього на цій ділянці фронту сталося п’ять ворожих обстрілів.

На маріупольському напрямку противник здійснив потужні мінометні обстріли у Мар’їнці – на світанку та у другій половині дня. Під час другого з них окупанти влучили у житлові квартали. Всього бойовики випустили понад 30 мін.

"Також неспокійно в п'ятницю було в Березовому, Павлополі та на інших опорних пунктах. Окупанти не застосовували там важке озброєння, проте ворожі обстріли були тривалими та потужними, внаслідок чого українські війська відкривали вогонь у відповідь, увівши в дію, зокрема, бронетехніку", – розповів Лисенко.

За його словами, здебільшого противник порушував режим тиші у темну пору доби.

Всього на маріупольському напрямку 28 вересня сталося дев’ять ворожих обстрілів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...