Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко: Добре, що поки не став президентом

П'ятниця, 29 вересня 2017, 17:02

Мер Києва Віталій Кличко каже що отримує задоволення від роботи на своїй посаді і радіє тому, що поки ще не став президентом.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Новое время".

"Тільки зараз, через три роки, ставши мером, я почав отримувати задоволення від того, що я мер. Тому що до мене підходять люди і дякують: що відремонтували двір, який десятиліттями лежав у ямах, що створили сквер. Люди побачили динаміку змін, і її важливо не втратити", – заявляє мер.

За словами Кличка, "три роки тому Київ був на межі колапсу а зараз столиця – це острів благополуччя".

"У цьому році ми отримали в бюджет доходів на 30% більше, ніж в минулому, - на 2, 1 млрд грн... У Києві майже немає безробіття – всього 9 тис. людей стоять на біржі праці, а кожен день на роботу в місто приїжджають близько 500 тисяч з різних областей", – похвалився мер.

Також Кличко розповів про свій підхід до залучення інвесторів:

"Я кожен раз виїжджаю на інвестиційні форуми за кордон, беру кожного потенційного інвестора за руку, даю йому свій номер телефону і запрошую до України. Обіцяю кожному, що буду його особистим бодігардом – робитиму все, щоб захищати його проекти в країні. Розумію, що від того, чи будуть західні інвестори приходити до нас, залежить як майбутнє міста, так і моя політична кар'єра".

Також мер розповів, що не читає соцмережі і не заздрить президенту Петру Порошенку.

"Я кожен день читаю добірку ЗМІ, яку мені приносять. Коли бачиш, скільки бруду виливають на президента Петра Порошенка, то мимоволі видихаю – добре, що сам поки не став президентом. ФБ не читаю, інакше у мене не буде часу займатися поточними справами і питаннями", – сказав Кличко.

Раніше заступник глави фракції "Блок Петра Порошенко" Ігор Кононенко розповів, як можуть змінити законодавство, щоб Кличко міг очолювати партію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування