НАБУ каже, що попередники Насірова не причетні до схеми Онищенка

Середа, 4 жовтня 2017, 12:40

Національне антикорупційне бюро перевірило, чи були причетні екс-очільники ДФС Ігор Білоус і Максим Мокляк до створеної депутатом Олександром Онищенком злочинної організації посадових осіб ДФС.

Таку інформацію надали в НАБУ на звернення проекту "Марлін".

"При цьому причетності до вчинення вказаного злочину Білоусом І. О. чи Мокляком М. В. не встановлено", - йдеться у листі НАБУ.

Як відомо, за даними НАБУ, у результаті викритої газової схеми, організованої зокрема нардепом Онищенком, державі було завдано збитків на рівні 3 мільярдів гривень.

 

Раніше повідомлялося, відстороненого голову ДФС Романа Насірова підозрюють в тому, що він у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних податкових органів незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ "Фірма "ХАС", ТОВ "Карпатнадраінвест" та ТОВ "Надра Геоцентр на загальну суму понад 2 мільярди гривень.

Роман Насіров очолив ДФС в травні 2015 року.

До того, протягом лютого – травня 2015 року обов’язки голови ДФС виконував Максим Мокляк. Протягом березня 2014 року – лютого 2015 року податкову очолював Ігор Білоус. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News