Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція охороняє обстріляний район Новолуганського

Вівторок, 19 грудня 2017, 08:15

У Новолуганському, де обстрілами поранило 8 осіб, поліцейські охороняють пошкоджений район від мародерства і допомагають мирним мешканцям.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ у Twitter вранці 19 грудня

"Поліцейські охороняють пошкоджений район від мародерства, документують наслідки теракту та допомагають мирним мешканцям", – сказано в повідомленні.

"Внаслідок обстрілу поранення дістали 8 людей, серед них одна дитина. 6-річна дівчинка, яка отримала психологічну травму, перебуває в лікарні", – уточнює МВС.

 

Міністерство оприлюднило знімки, зроблені після обстрілів.

 
 
 

Як відомо, напередодні бойовики обстріляли селище Новолуганське у Бахмутському районі Донецької області з реактивних систем залпового вогню "Град".

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, пошкоджено 29 приватних житлових будинків на вул. Мічуріна, Щастя, Пушкіна та Сергієнко, пошкоджено 5-поверхових та 4 2-поверхових будинки на вул. Шкільна, квартали Молодіжний, Сонячний та Дружби.

Крім того, в результаті обстрілу зазнали руйнувань дошкільний навчальний заклад "Івушка", Новолуганська загальноосвітня школа та Новолуганська амбулаторія.

Прес-центр штабу АТО повідомляв, що пошкоджено 47 будинків: 37 одноповерхових і двоповерхових будинків, а також 10 п’ятиповерхівок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування