Держфінмоніторинг каже, що обшуків НАБУ у нього не було

Четвер, 21 грудня 2017, 15:27

Державна служба фінансового моніторингу заперечує проведення обшуків у своїх структурах співробітниками НАБУ 20 грудня.

Про це повідомляє сайт відомства.

"20 грудня Держфінмоніторингом ніяких координаційних нарад з жодним правоохоронним органом не проводилось. Більше того саме в цей день жодного представника правоохоронного органу в приміщенні Держфінмоніторингу не перебувало", - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що 21 грудня проходить чергове засідання Ради з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

"Вказана Рада є консультативно-дорадчим органом Кабінету міністрів та до її складу входять представники всіх правоохоронних і регуляторних органів, а також інших учасників національної системи фінансового моніторингу", - повідомили у прес-службі.

Повідомлення про обшуки Держфінмоніторинг розцінює як "спробу внести деструктив в роботу національного підрозділу фінансової розвідки та його ефективну співпрацю з правоохоронними органами".

Як відомо, 20 грудня джерела УП повідомили, що представники НАБУ проводять слідчі дії у Державній службі фінансового моніторингу за зверненням захисту екс-президента Віктора Януковича.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...