Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп опублікував список лауреатів його "премії брехливих новин"

Четвер, 18 січня 2018, 12:12

На сайті Республіканської партії опублікували список журналістів, яким президент США Дональд Трамп присудив свою премію за публікацію недостовірних повідомлень.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на американські ЗМІ, сайт через кілька хвилин після цього "впав" із невстановлених наразі причин. Проте, низка американських ЗМІ встигли ознайомитися зі списком.

Як і очікувалося, до списку потрапили телеканал CNN, газети The New York Times, The Washington Post, що досить критично налаштовані до президента США та підтримували в передвиборних президентських перегонах суперника Трампа - кандидата від демократів Гілларі Клінтон.

Перше місце серед журналістів у списку посідає лауреат Нобелівської премії, оглядач The New York Times, Пол Кругман. У день виборів він, коли стало зрозуміло, що перемагає Трамп, передрік крах американської економіки.

До списку потрапив також журналіст телеканалу ABC Брайан Росс, який в ефірі в пошуках "російського сліду" в американських виборах і "змови" Трампа з російською владою заявив, що Майкл Флінн, який пізніше став радником президента з нацбезпеки, під час передвиборної кампанії нібито отримав вказівку Трампа налагодити зв'язки з Росією. За ці відомості він був відсторонений від ефіру.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування