Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тука: Українці перетинали лінію розмежування на Донбасі більше 11 млн разів

Середа, 24 січня 2018, 14:40

У минулому році громадяни України перетнули лінію зіткнення на території Донецької та Луганської областей близько 11,5 мільйонів разів.

Про це на прес-конференції в Києві розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передає "Інтерфакс-Україна".

"В цілому за 2017 рік близько 11,5 млн наших громадян перетнули лінію зіткнення на території Донецької та Луганської областей... Юридична допомога була надана 36 тисячам наших громадян, майже 89 тисяч чоловік звернулися до служби зайнятості", - сказав Тука

Він зазначив, що на найбільш актуальною для тимчасово переміщених осіб залишається проблема житла, а також - отримання медичних послуг і працевлаштування.

Раніше повідомлялося, що за  даними ООН на грудень 2016 року, кількість жертв збройного конфлікту на сході України сягнула майже 10 тисяч осіб, а поранення отримали понад 22 тисячі.

Міністерство оборони України 14 квітня 2017 року повідомило, що з військовослужбовців загинули 2652 осіб, поранено 9578 осіб

Крім того, з Донбасу виїхали понад 1,6 мільйона переселенців, свідчать дані Міністерства соціальної політики України.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...