У Києві вантажівка в'їхала в опору, згоріло 4 авто

Неділя, 28 січня 2018, 13:42

У результаті ДТП на вулиці Академіка Заболотного у Києві в неділю зранку згоріли 4 автомобілі.

Про це повідомляє патрульна поліція на своїй сторінці в Facebook.

За даними поліції, водій вантажного автомобіля Scania рухався вулицею Академіка Заболотного від Столичного шосе в сторону Одеської траси. На перехресті вулиць Академіка Заболотного та Івана Сірка водій вантажного транспортного засобу не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металічну опору, що розміщена на розділювальній смузі.

 
Фото патрульної поліції

Від удару металева конструкція (вагою близько 6 тон), яку перевозили у кузові вантажівки, полетіла вперед та знесла кабіну авто.

Кабіна опинилася на зустрічній смузі й моментально спалахнула вогнем, який перекинувся ще на декілька автомобілів. На місце події прибули пожежники, які локалізували загорання.

 
Фото патрульної поліції

"У результаті згоріли 4 автомобілі, включно з вантажівкою Scania. Також на місці працювали бригади швидкої допомогти. На щастя, у цій ДТП обійшлося без потерпілих. Лікарі оглянули усіх учасників пригоди, від шпиталізації вони відмовилися", - повідомили в патрульній поліції.

На водія вантажного автомобіля Scania патрульні поліцейські оформили адміністративні матеріали за ст. 124 (Вчинення ДТП) КУпАП.

Наразі на місці працюють відповідні служби. Рух вулицею Академіка Заболотного частково відновлено.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування