Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд узяв під варту екс-помічника нардепа, який влаштував стрілянину на Київщині

Четвер, 28 червня 2018, 01:08

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловіка, який влаштував стрілянину на стадіоні у місті Вишневе, поранивши 14-річного підлітка з травматичної зброї.

Про це у Facebook повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Київській області.

"Сьогодні (27 червня - ред.) за клопотанням працівників Києво-Святошинського відділу поліції для чоловіка, який влаштував стрілянину на стадіоні у місті Вишневе, судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою на 60 днів без альтернативи застави", – йдеться у повідомленні.

"Після надходження результатів експертиз порушник закону постане перед судом. 43-річному чоловіку загрожує позбавлення волі від трьох до семи років", – заявили у поліції.

Як повідомлялось, 26 червня у місті Вишневе Київської області нетверезий чоловік поранив з травматичної зброї 14-річного хлопця.

За даними джерел "Української правди" у правоохоронних органах, затримали за стрілянину чоловіка на прізвище Штанько. За словами співрозмовника видання, він є помічником на громадських засадах нардепа від БПП Юлія Мамчура.

Інформацію про те, що учасником інциденту був його помічник підтвердив і сам Мамчур.

"Щойно мені повідомили про інцидент, що стався за участю мого помічника на громадських засадах. Перш за все, приношу вибачення дітям і батькам за його ганебний вчинок", - написав він у Facebook.

Мамчур нагадав, що "кожна людина, незалежно від свого статусу, несе відповідальність за свої дії перед законом" і зазначив, що позбавив стрілка статусу помічника народного депутата на громадських засадах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування